Δωρεάν αποστολή σε προϊόντα Expert & παραγγελίες άνω των 70€

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

UNIVERSAL NAIL COLOURS

ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΥΧΙΩΝ UNIVERSAL

Ψάχνετε για ένα χρώμα γενικής χρήσης που θα είναι κατάλληλο τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για ειδικές περιστάσεις; Θα σας πούμε ποιο χρώμα στα νύχια ταιριάζει με όλα .

Λεπτό γυμνό, θηλυκό ροζ ή μήπως λεπτό γαλλικό; Γνωρίστε 6 προτάσεις για universal styling!

Universal δεν σημαίνει βαρετό. Αντίθετα - αν ψάχνετε για μια απάντηση στο ερώτημα ποιο χρώμα νυχιών είναι καθολικό, έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Γνωρίστε 6 από αυτά.

Γυμνό σε μια κλασική και πιο τρελή εκδοχή

Το λεπτό γυμνό δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και ταιριάζει με τα πάντα. Ταιριάζει τέλεια τόσο με έξυπνα casual ρούχα γραφείου όσο και με βραδινά φορέματα.

Από τι έχετε να διαλέξετε αν αποφασίσετε να πάτε για ένα διακριτικό γυμνό; Οι λεπτές μπεζ ή κρεμ αποχρώσεις είναι κλασικές του είδους, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε αποχρώσεις του ροζ ή ακόμα και του μπλε ή του πράσινου.

Για να δημιουργήσετε ένα λεπτό και καθολικό στυλ, χρησιμοποιήστε π.χ. υβριδικό βερνίκι νυχιών Adventure Agents. Αυτή είναι μια γυμνή απόχρωση στην αρχική της έκδοση. Απολαμβάνει ασημί και μαύρα σωματίδια.

Από την άλλη, αν προτιμάτε το ζεστό, ανοιχτό μπεζ, το υβριδικό βερνίκι Mighty Sandstone θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αν θέλετε να ξετρελαθείτε λίγο, συνδυάστε το με αποχρώσεις από τη συλλογή Wild Sides of You, π.χ. Lioness Roar, που θα ζωντανέψει το styling και θα του δώσει έναν εξωτικό χαρακτήρα. Μην ανησυχείτε - θα εξακολουθεί να είναι καθολική και θα ταιριάζει με όλα, αρκεί να επιλέξετε λεπτές πινελιές σε πιο έντονη απόχρωση.

universal-χρώματα νυχιών

Λεπτό ροζ

Η απάντηση στην ερώτηση για το τι χρώμα στα νύχια ταιριάζει με τα πάντα είναι επίσης λεπτό ροζ. Φαίνεται γοητευτικό και θηλυκό, επομένως είναι τέλειο για καθημερινή δουλειά, καθώς και για ένα ρομαντικό ραντεβού.

Δεν είναι όλα τα ροζ ίδια - η μεγάλη γκάμα των υβριδικών βερνικιών περιλαμβάνει τόσο ανοιχτές όσο και σκούρες αποχρώσεις. Τα καθολικά που ταιριάζουν με τα πάντα περιλαμβάνουν:

  • Αποξηραμένο άνθος,

  • Τέλεια πρόταση,

  • Γαμήλιο κρίνο,

  • Ώρα για Ρομαντισμό,

  • Άνοιξη στη ζωή,

  • Rose Side.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από υβριδικά βερνίκια νυχιών που συνδυάζουν κλασική και πρωτότυπη εμφάνιση (ένα παράδειγμα είναι το υβριδικό βερνίκι νυχιών 3-σε-1 Incredible που αποτελείται από υπέροχα σωματίδια ροζ και χρυσού). Τραβούν την προσοχή με λαμπερά σωματίδια, χάρη στα οποία το styling αποκτά έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Αν τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε ντελικάτα διακοσμητικά ή να βάψετε μόνο επιλεγμένα νύχια, θα είναι τέλεια όχι μόνο για ειδικές περιστάσεις, αλλά και για καθημερινή χρήση.

Διαχρονικό κόκκινο

Ποιο χρώμα νυχιών είναι καθολικό ; Το κόκκινο! Αν και αυτή η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει, το κομψό κόκκινο δεν έχει φύγει από τη μόδα εδώ και χρόνια. Δεν είναι αλήθεια ότι ταιριάζει μόνο με βραδινό φόρεμα. Η σωστή απόχρωση θα ταιριάζει τέλεια με το κλασικό μαύρο ή τις αποχρώσεις του γκρι που εμφανίζονται στο καθημερινό styling.

Η επιλογή είναι πραγματικά μεγάλη. Σας ενδιαφέρει μια βαθιά, κορεσμένη απόχρωση; Τότε μια καλή απόφαση θα είναι να αγοράσετε υβριδικό βερνίκι Warm.

Ή μήπως αντί για κόκκινο κραγιόν θα προτιμούσες να επιλέξεις μια σέξι απόχρωση σε μορφή νυχιών σε αυτό το χρώμα; Το σέξι κόκκινο υβριδικό βερνίκι νυχιών είναι κάτι για εσάς!

Universal νύχια στην πιο μοδάτη εκδοχή

Σας αρέσει να ακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις; Στη συνέχεια, όταν ψάχνετε για μια απάντηση στην ερώτηση σχετικά με το ποιο χρώμα νυχιών είναι καθολικό, ελέγξτε ποιο είναι το πιο μοντέρνο αυτή τη σεζόν.

  • Γλασέ νύχια, μια τάση που λάνσαρε το μοντέλο Hailey Bieber κατά τη διάρκεια του Met Gala. Γρήγορα απέκτησε χιλιάδες θαυμαστές γιατί είναι μια καθολική και ταυτόχρονα εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος styling.

  • Καφέ σοκολάτα - φαίνεται ορεκτικό και ταιριάζει με τα πάντα. Αν το αποφασίσετε, δώστε προσοχή στο υβριδικό βερνίκι 3in1 Worthy. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για γυναίκες που είναι πολυάσχολες αλλά τους αρέσει να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις. Το βερνίκι νυχιών όχι μόνο έχει μοδάτη απόχρωση, αλλά συνδυάζει έως και τρία προϊόντα (χρώμα, βάση, τοπ).

  • Κλασικό μαύρο που ταιριάζει τέλεια με κάθε χρώμα. Δεν θέλετε να βάψετε όλα τα νύχια σας μαύρα; Δεν χρειάζεται! Επιλέξτε κομψές μαύρες πινελιές με τη μορφή διακοσμήσεων ή μαύρου γαλλικού.

Γαλακτώδες λευκό, μια τέλεια λύση για μινιμαλιστές

Τα σέξι κόκκινα, γλασέ νύχια ή τα γοητευτικά ροζ δεν είναι για σένα; Εκτιμάτε τον μινιμαλισμό και θέλετε το στυλ σας να φαίνεται όμορφο και ταυτόχρονα διακριτικό; Το Milky White είναι η τέλεια επιλογή για εσάς!

Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι λειτουργεί μόνο όταν προετοιμάζεστε για γάμο. Το λευκό, όπως και το μαύρο, ταιριάζει με κάθε απόχρωση και φαίνεται όμορφο όχι μόνο σε στυλ γάμου, αλλά και σε καθημερινά.

Ombre μανικιούρ – κλασικό στυλ σε νέα έκδοση

Μία από τις τελευταίες επιτυχίες είναι το εφέ ombre. Όχι μόνο όταν πρόκειται για μαλλιά και ρούχα, αλλά και για νύχια. Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική στο κλασικό μανικιούρ, το στυλ ombre θα είναι μια εξαιρετική επιλογή!

Η σκίαση των νυχιών σας δίνει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Χάρη σε αυτό, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε ότι το μανικιούρ ταιριάζει στο γραφείο αλλά δεν θα λειτουργήσει για βραδινές εξόδους.

νύχια-γυμνό

Παίξτε με τα χρώματα και συνδυάστε τα!

Ποιος είπε ότι το καθολικό στυλ πρέπει να είναι μονόχρωμο; Παίξτε με τα χρώματα και συνδυάστε τα.

Ποια χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους και ταυτόχρονα μπορούμε να πούμε ότι είναι καθολικά; Μπεζ σε συνδυασμό με αποχρώσεις του ροζ, γκρι σε συνδυασμό με κλασικό λευκό - αυτές είναι μόνο μερικές προτάσεις.

Συσχετίζετε τα universal νύχια με την πλήξη; Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη σκέψη σας! Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια εμφάνιση που ταιριάζει με τα πάντα, έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Όχι μόνο μπεζ και γκρι, αλλά μια ολόκληρη σειρά από γοητευτικές ροζ αποχρώσεις, θηλυκό κόκκινο και μοντέρνα γλασέ νύχια.

Προηγούμενη ανάρτηση
Επόμενη ανάρτηση