Δωρεάν αποστολή σε προϊόντα Expert & παραγγελίες άνω των 70€

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

ULTRA-FASHIONABLE DECORATIONS FOR EVERY OCCASION - DELIGHT WITH STYLIZATIONS THIS SUMMER!

ΥΠΕΡΜΟΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ - ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΕ ΣΤΥΛΙΖΙΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Υπάρχουν τέτοια στολίδια που μπορούν να ανεβάσουν κάθε στυλ στο επόμενο επίπεδο. Κάνουν τη διακόσμηση πρωτότυπη, ενδιαφέρουσα και αδύνατο να περάσει αδιάφορα. Οι πούδρες και τα φύλλα μεταφοράς έχουν τόσο ιδιαίτερη δύναμη! Αυτά είναι τα πιο μοδάτα αξεσουάρ για το στυλ σας. Αυτήν τη στιγμή είναι η καλύτερη στιγμή για να τα χρησιμοποιήσετε στο μανικιούρ σας και να απολαύσετε υπέροχα διακοσμητικά!

Εκθαμβωτική γύρη σε στυλ σταρ

Αν θέλετε να διαμορφώσετε σε στυλ διασημοτήτων, το Glassy Pearl Effect θα είναι η τέλεια επιλογή. Είναι μια λευκή, ιριδίζουσα πούδρα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε ένα μοντέρνο αποτέλεσμα μιας αστραφτερής επιφάνειας στο στυλ των γυαλισμένων νυχιών ντόνατ. Ωστόσο, απλώνοντάς το σε ένα κίτρινο υβριδικό βερνίκι, θα έχετε το εντυπωσιακό εφέ χρωμίου βανίλιας! Πρόκειται για στυλιζαρίσματα που αντανακλούν φανταστικά το φως, και αυτά τα διακοσμητικά λατρεύουν τα μεγαλύτερα αστέρια! Η γύρη θα συνδυάζεται υπέροχα με τα κομψά στυλιζαρίσματα και θα είναι τέλεια και για γάμο.

Glassy Pearl Effect

Αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από την ηλεκτρισμένη γύρη

Η γύρη απολαμβάνει με πλήθος εφέ. Μια άλλη πρόταση που κυριαρχεί στις τάσεις είναι η νέα απόχρωση του ηλεκτρικού εφέ γύρης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις 04 . Αυτή η ροζ-πράσινη μεταλλική απόχρωση θα διακοσμήσει τα νύχια σας και είναι επίσης ιδανική για κάθε περίσταση. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε και να το εφαρμόσετε σε διάφορα χρώματα υβριδικού βερνικιού, και θα έχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα! Τα νύχια με τη χρήση του θα είναι ένα χτύπημα της άνοιξης και του καλοκαιριού. Φανταστείτε μια υπέροχα αστραφτερή και αντανακλαστική γύρη που τονίζει τέλεια το μαύρισμά σας και ταιριάζει τόσο σε καθημερινά στυλιζαρίσματα όσο και σε ρούχα για υπέροχες περιστάσεις! Ιδανικό, σωστά;

Electric Effect Pollen 04

Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε!

Μια ιδιαίτερα σημαντική μέρα μπροστά σας, κατά την οποία θέλετε να νιώσετε ξεχωριστοί; Έχουμε το τέλειο προϊόν για εσάς! Με Γιορτάστε τη γύρη! Εφέ σε λίγα μόνο λεπτά θα αλλάξετε την εμφάνιση ενός τυπικού στυλ, θα προσθέσετε κομψότητα και κομψότητα στην πιο μοντέρνα έκδοση. Είναι μια πολύχρωμη γύρη με σωματίδια διαφορετικών μεγεθών. Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο χρωματικές παραλλαγές: λευκό και μπλε ( Celebrate! Effect 01 ) ή ροζ και μωβ ( Celebrate! Effect 02 ) και απολαύστε το πλήθος των δυνατοτήτων styling! Τα νύχια στα οποία θα το απλώσετε θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα συμπληρώσουν τέλεια το ντύσιμό σας, είτε πρόκειται για ένα κομψό νυφικό είτε για ένα πιο casual styling για μια βραδινή έξοδο για κορίτσια! Μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν τόσο σε ολόκληρο το νύχι όσο και μόνο σε επιλεγμένα σημεία. Αν είστε επαγγελματίας, δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μια κατασκευή γαλλική που θα εντυπωσιάσει! Θέλετε ένα φανταστικό μανικιούρ με ενδιαφέρουσα προφορά; Προσεγγίστε το Γιορτάστε! Εφέ και δημιούργησε ένα στυλ που ταιριάζει με τις τελευταίες τάσεις!

Celebrate pollen!  Effect 02

Κομψό μανικιούρ με διακριτική προφορά

Ένα πολύχρωμο χρώμα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και στυλ. Ακούγεται τέλειο, σωστά; Το αλουμινόχαρτο μεταφοράς κοχυλιών θα σας το παρέχει. Όταν το απλώσετε στα νύχια σας, θα έχετε ένα αποτέλεσμα που μοιάζει με το εσωτερικό ενός κοχυλιού. Είναι δύσκολο να φανταστείς ένα καλύτερο γιορτινό μανικιούρ! Αν θέλετε να πειραματιστείτε, μπορείτε να απλώσετε αλουμινόχαρτο στην αγαπημένη σας απόχρωση υβριδικού βερνικιού. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσετε μια μοναδική διακόσμηση, προσαρμοσμένη τέλεια για εσάς. Απλώστε το αλουμινόχαρτο σε ολόκληρο το νύχι ή μόνο σε ένα επιλεγμένο μέρος και αποφασίστε μόνοι σας τι αποτέλεσμα θέλετε να επιτύχετε. Το αλουμινόχαρτο μεταφοράς κοχυλιών είναι ένας απλός και γρήγορος τρόπος για ένα αποτελεσματικό και μοδάτο μανικιούρ για κάθε περίσταση! Γίνε μοδάτη αυτό το καλοκαίρι και απόλαυσε με στυλιζαρίσματα στην αγαπημένη σου έκδοση.

Seashell Transfer Foil

Οι πούδρες και τα φύλλα μεταφοράς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφραστείτε μεμονωμένα. Όταν δημιουργείτε το στυλ των ονείρων σας, βάλτε στολίδια που τραβούν τα βλέμματα και συμπληρώνουν τέλεια την εμφάνισή σας. Επιπλέον, θα προσφέρουν αφανή αποτελέσματα που είναι ένα νεύμα στις γυναίκες που περιμένουν κάτι περισσότερο από το μανικιούρ τους. Ποντάρετε σε μοναδικά προϊόντα και ποντάρετε στα πιο μοδάτα νύχια του καλοκαιριού 2023 και κανείς δεν θα σας περάσει αδιάφορος!

Προηγούμενη ανάρτηση
Επόμενη ανάρτηση